Köpvillkor

För att handla hos oss måste du vara minst 18 år.
Ett beställningserkännande skickas direkt efter avslutat köp till angiven e-postadress. Det är därför viktigt att du har angett en korrekt e-postadress, så att du får din bekräftelse samt att vi kan komma i kontakt med dig med vid behov angående din beställning.

PRIVATKUND
Kortbetalning – vi accepterar betal- och kreditkort från Visa och MasterCard till privatkunder. Ingen extra kortavgift tillkommer.

FÖRETAGSKUNDER
Vi erbjuder faktura till våra företagskunder

ÖPPET KÖP 30 dagar
Som kund har du rätt att ångra och returnera korrekta leveranser inom 30 dagar från det att du eller ditt bud tagit emot varan enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Pga hälso- eller hygienskäl så gäller ångerrätt endast obruten försegling. Om underkläder t.ex en strumpa kommer tillbaka till oss i förändrat skick kommer varan att returneras på grund av hygienskäl, exempelvis om förseglingen har varit riven eller strumpan är provad.

Önskar du returnera en oöppnad vara så kontakta först oss på info@strumpeduns.se med ditt order ID, därefter har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Kunden har ansvar över varan fram tills att vi har tagit emot paketet.

Efter att vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan återbetalar vi varans pris. Det sker alltid inom 30 dagar från det att vi tog emot den returnerade varan.

Skulle varan vara förändrad eller använd mer än vad som krävs för att vi inte ska kunna sälja varan vidare, förbehåller vi oss rätten att göra prisavdrag motsvarande värdeminskningen, detta bedöms från fall till fall. Därför är det viktigt att varan returneras i samma skick som du fick den.

Returfraktkostnaden vid Ångerrätt bekostas av kunden.
Har du frågor så tveka inte att höra av dig till vår kundservice.

Reklamationer
Vi dubbelkollar alltid varan innan den skickas iväg, skulle det dock vara något fabriksfel eller defekt  ber vi dig att inom 5 dagar efter att du mottagit varan höra av dig till oss på info@strumpeduns.se

Har du möjlighet att ta en bild på felet och skicka med i mailet så gör gärna det. Reklamationsrätten gäller fabrikationsfel. D.v.s. ett fel som uppstått vid tillverkningen och som skiljer varan från en likadan tillverkad utan fel. Detta betyder att solblekning, missfärgning endast går att reklamera inom fem dagar från det att varan togs emot. Läs därför våra tvättinstruktioner innan ni börjar tvätta.

När vi eller våra leverantörer skickar en ersättningsvara eller en ersättningsdel försöker vi välja det fraktsätt som är lämpligast, detta innebär att det kan bli en annan fraktmetod än vid beställningstillfället

Frågor
Har du frågor eller funderingar vänligen kontakta oss på info@strumpeduns.se

CLOSE
CLOSE